stichting sociale christendemocratie

Agenda

Kom een keer kijken bij een van onze activiteiten.

21 september 2021, Noordwijkerhout

Is er in Nederland nog ruimte voor een brede christendemocratische volkspartij? Wat moet er veranderen? Discussieer mee over ons Appèl. Dit keer in Noordwijkerhout.

Dinsdag 21 september 2021 20:00-22:00u
“Café Van der Geest”
Zeestraat 7A Noordwijkerhout

Aanmelden via de link hieronder of stuur een e-mail naar politiekcafe@socialechristendemocratie.nl

Archief

7 september 2021, Amstelveen

Is er in Nederland nog ruimte voor een brede christendemocratische volkspartij? Wat moet er veranderen? Discussieer mee over ons Appèl. Dit keer in Amstelveen.

 

17 augustus 2021, Almelo

Is er in Nederland nog ruimte voor een brede christendemocratische volkspartij? Wat moet er veranderen? Discussieer mee over ons Appèl. Dit keer in Almelo.

26 t/m 29 augustus 2021

Duik de diepte in en ga op zoek naar de fundamenten van het christendemocratisch denken aan de hand van klassieke teksten en actuele maatschappelijke problemen.

31 augustus 2021, Doetinchem

Is er in Nederland nog ruimte voor een brede christendemocratische volkspartij? Wat moet er veranderen? Discussieer mee over ons Appèl. Dit keer in de Doetinchem.

27 februari 2021

Pieter Omtzigt: Modellen regeren Den Haag

Pieter Omtzigt over de gevaren van het welig tierende modeldenken, en de problematische invloed op  deze modellen hebben op het beleid van de overheid, en de schadelijke effecten die dit in de echte wereld heeft.

29 juli 2021, Eindhoven

Is er in Nederland nog ruimte voor een brede christendemocratische volkspartij? Wat moet er veranderen? Discussieer mee over ons Appèl. Dit keer in Eindhoven.

9 augustus 2021, Maastricht

Is er in Nederland nog ruimte voor een brede christendemocratische volkspartij? Wat moet er veranderen? Discussieer mee over ons Appèl. Dit keer in Maastricht.

2 oktober 2020

Pieter Omtzigt: De (on)betrouwbare overheid

Pieter Omtzigt schetst van de omvan van de problemen bij de overheid, de tekortschietende rechtsbescherming en het ontbreken van checks & balances en tegenmacht.

25 november 2020

Christenvervolging en het Nederlandse Buitenlandbeleid

Op 25 november 2020 gaf Martijn van Helvert (CDA) in de Sint Nicolaasbasiliek in Amsterdam zijn visie op het Nederlands buitenlandbeleid, in het bijzonder met het oog op christenvervolging.

9 december 2020

Politieke blindheid en de bestrijding van drugscriminaliteit

Hoe kon de ernst van de situatie zo miskend worden, en hoe raken we uit deze negatieve spiraal? Peter Noordanus (PvdA), Bart De Wever (N-VA) en Inge van Dijk (CDA) geven hun visie .

activiteiten
Lees hier de verslagen van de publicaties van de stichting sociale christen-democratie
LEVER een bijdrage

Alle beetjes helpen...